Festival : zaterdag 3 augustus 2019

De Mens - 22u00 (festivalweide)

2019: een nieuw jaar met nieuwe avonturen.

2017 was een wondergetal voor De Mens, een jaar volgepakt met spannende concerten, twéé albums ("Live & akoestisch in de club", mei 2017, en "24 uur", 22 september 2017) èn een dubbel 25 jaar De Mens-verjaardagsfeest.

Véél dus. Nooit genoeg.

Nu zijn ze terug. Met een krachtige clubtoer (Club 27) in het voorjaar, een nieuwe single (“Later of de dag daarna”) en festivaloptredens verderop.

Boulevard Vinyl - 0:10 (festivalweide)

Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol stomende beats, meebrulbare hits en dansbare medleys.

Verwacht geen foute schlagers of verkleedpartijen, maar een verrassend gespeelde selectie uit 50 jaar pophistorie.

In de playlist alle essentiële hits van het moment maar ook de all time favourites.

Verrassend, soms eigenzinnig maar altijd opzwepend, vol enthousiasme en vooral met tonnen energie.

Deze 5-koppige band rolt als een muzikale tsunami over uw podium.

The Lighthouse - 19u50 (festivalweide)

Frisse, dansbare popsongs, dat is het handelsmerk van deze jonge Leuvense band. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur. Dat hun succesrecept werkt, bewijzen de meer dan 100 live shows, van het Hongaarse Sziget Festival tot Pukkelpop en tal van andere binnen- en buitenlandse podia.

De band raakte bekend bij het grote publiek met hun single Hollywood en kaapte het hoogste schavot weg bij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Met de nieuwe EP toont The Lighthouse de evolutie die ze hebben doorgemaakt. De vindingrijke popsongs doen de luisteraar nog steeds bewegen, al wikkelen ze zich soms in een iets mysterieuzer sfeertje.

The bluesshufflers - 18u10 (festivalweide)

The bluesshufflers is a no nonsense blues band straight to the point.

A lot of bottleneck resonator guitars , cigar boxes and new songs. read about the bluesshufflers on rootsville.

No More Hassl - 16u30 (festivalweide)

No More Hassle is een lokale blues band die iedereen meteen in de juiste stemming bracht. Dit trio, met announcer Wilfried aan de drums, is gegroeid uit de Wacky Mecky Blues Band en verschillende andere groepen zoals The Blues Team, Blueson, Buzzy Bees Blues Band.

White Trash Dating Service - 23u00 (binnenkoer)

WHITE TRASH DATING SERVICE grossiert stevig in de donkere kelders van de country, Eddy Rabbit, Buck Owens, Hank III, Johnny Paycheck of Roger Alan Wade om maar enkele namen te noemen, zet even zeer zijn tanden in oude hardrocknummers van pakweg Judas Priest, Motörhead, Iron Maiden of Danzig die met een 'white trash cuntry' saus worden overgoten en vult dit pakket aan met eigen versies van evergreens, one hit wonders en ja, er durft ook al eens een streepje Iers passeren. Kortom, WHITE TRASH DATING SERVICE is niet voor één gat te vangen.

WHITE TRASH DATING SERVICE brengt Acoustic City Cuntry Music en vindt zelf dat daar geen verdere uitleg bij hoort. It's all in the name!

And Then Came Fall - 21u20 (binnenkoer)

And Then Came Fall (ATCF) is de band rond singer-songwriter Annelies Tanghe en multi-instrumentalist / producer Sam Pieter Janssens. Na de opnames van 4 demo’s in de zomer van 2016, zetten beide muzikanten een crowdfunding campagne op om deze en andere songs in de beste omstandigheden op plaat vast te leggen. ATCF tekende bij het Antwerpse label Starman Records en het album werd begin 2018 de wereld ingestuurd.

Guy Miermans - 20u05 (binnenkoer)

The Blue Suede Boys - 17u00 (binnenkoer)

Federico Marino & Sam Vandeweyer vormen samen het akoestisch duo BLUE SUEDE BOYS.

Ons repertoire bevat verschillende liedjes uit het Rock en Pop genre, maar we verzorgen ook een volledig akoestisch optreden als eerbetoon aan The King of Rock'n Roll:

ervaar samen met ons The ELVIS UNPLUGGED!

L&M Band - 19u30 (kunsttuin)

u kunt het zo gek niet bedenken: de naam Louis & Maurice zeggen eigenlijk al veel!

Deze jongens spelen alles wat u wel graag hoort maar tegen niemand durft te zeggen, dit op een muzikaal eigenwijze manier en met een vette knipoog. Met twee klopt ons hart in hetzelfde ritme; dat van gepassioneerde troubadours.

Op het podium wisselen gitaren, basgitaar, accordeon, kazoo en allerhande ritme instrumenten elkaar af in een meeslepend tempo. Dit alles om de zoetgevooisde engelenstemmetjes van Louis en Maurice te ondersteunen!

Kriebelt het al om mee te doen???

vanaf 15 u uitgebreide kinderanimatie