Vzw Live A Life presenteert op 5 en 6 augustus 2022 twee dagen een avondprogramma in de Oude Molenstraat 4 te Stevoort ten voordele van het Limburgs Clinical Research Center (LCRC).

Slechts 500 tickets per avond zijn uitsluitend in voorverkoop beschikbaar.


Verkoopadressen van de tickets:

- tankstation Total Stevoort, Stevoortsekiezel 462

- café De Stip, Sint-Maartenplein 26

- ’t Kremmeke, Kolmenstraat 51

- het festivaladres, Oude Molenstraat 4


5 Augustus

Voor vrijdag vanaf 18u kosten de tickets met pastabuffet van catering Pierre 1934 Hasselt en Discobar Vaneigens 20 euro.

Discobar Vaneigens is een all-round Limburgs dj-duo. Met meer dan 20 jaren vol uitzinnige dj-sets op de teller. Menig grote zalen,mega tenten en gezellige privé feestjes hebben de revue gepasseerd. Zet je schrap voor een helse rit en laat je meeslepen met het nodige party gehalte. Hun krachtig mengsel katapulteert je richting verleden, heden én toekomst.

19u-20u: Duo Claes-Steegmans: Evergreens en licht klassiek

Frederik Claes studeerde viool aan het Lemmensinstituut en aan het Conservatorium van Maastricht. Hij is leraar viool aan de muziekacademie van Lanaken en lid van het ensemble à la carte. Hij is concertmeester bij het Limburgs Kamerorkest.

Paul Steegmans was leraar piano en begeleider aan de muziekacademie van Genk en leraar harmonie en praktische harmonie aan het Lemmensinstituut. Hij is een veel gevraagd begeleider en verwierf als componist verschillende prijzen.

Het duo is zowel thuis in de klassiek muziek als in lichtere muziek en improvisatie.


19u30-20u30: Duo Appermont-Froyen: Salonmuziek met pianointermezzo's

Ze treden regelmatig samen op in een programma woord- dans - muziek in de gezellige "Kwaakvos" in Hassel- Kiewit met o.a. Godfried Kippers en Danny Schroyen ( woordkunstenaars) Hun muzikale inbreng vermeldt vooral onbekend doch niet onbemind werk voor viool en piano. Buiten origineel werk hoor je transcripties door Danny gemaakt alsook verrassende werken uit de late 19 de eeuw door jawel vrouwlijke componisten. Ditmaal is er geen woordkunst doch wel piano-solo tussendoor.


6 Augustus

Voor zaterdag vanaf 19u betaal je 30 euro voor de allombekende Live A Life-burger (een creatie van Dominique Persoons, Goei Goesting Hasselt) met frietjes, live muziek door Boulevard Vinyl en Snakes in Exile en in het Duvelcafé stadstroubadour Zibke.

Beide avonden trakteert ’t Kremmeke Stevoort op een lekker ijsje als dessert!

Boulevard Vinyl staat garant voor een stevige party vol stomende beats, meebrulbare hits en dansbare medleys.

Verwacht geen foute schlagers of verkleedpartijen, maar een verrassend gespeelde selectie uit 50 jaar pophistorie.

In de playlist alle essentiële hits van het moment maar ook de all time favourites.

Verrassend, soms eigenzinnig maar altijd opzwepend, vol enthousiasme en vooral met tonnen energie.

Deze 5-koppige band rolt als een muzikale tsunami over uw podium


Snakes in Exile is een Belgische folkband. Opgericht in 1992. Ze spelen hun optredens in huiskamers, rokerige pubs, overvolle bars, chique concertzalen en op festivalpodia. Binnen en buiten de landsgrenzen.

Er zit een Keltisch tintje in wat ze doen. Zeker. Maar er is meer. Hun playlist is een mix van originele nummers met pittige interpretaties van traditionals en covers in verschillende genres.

Wanneer de tijd rijp is, vullen ze hun line-up aan met een gastmuzikant, vaak op viool.

Maar eigenlijk is Snakes in Exile een vierkoppige band. Accordeon, gitaar, bas, drums. En vier stemmen.