Livestream vanaf 20u : livealife.broadcaststream.eu

!!! Enkel nog burgers te bestellen !!!

€30 per persoon om op 1 of 8 augustus live van het concert te komen genieten met je gezin, jouw partner, je sociale bubbel of alleen

€12 per burger (vlees, vis of vegetarisch) om via de DRIVE IN af te halen

Inschrijven kan via bubbel@livealife.be


Volgens het nieuwe ministeriële besluit welke verklaard werd op het nieuws van maandag 27 juli '20 om 19u, hebben wij de beslissing gemaakt dat we niet overgaan tot het organiseren van willekeurige bubbels van 5 personen.

Het is echter enkel toegestaan om je eigen sociale bubbel van maximum 5 personen (lees: je gezin) toe te laten op een evenement. Daarom besloten we vanavond om alle inschrijvingen te annuleren.

Deze annulering houdt in dat elke deelnemer van je bubbel een voucher toegekend krijgt voor de editie van 2021 met leuke voordelen. Hierbij informeren wij jullie dat wij reeds de voorbereidende kosten hebben gedaan. Dit alles maakt een financiële terugbetaling onmogelijk.

Wil je echter toch nog met je gezin, je sociale bubbel komen genieten van de voorziene optredens, laat het ons dan per kerende weten. Zo kunnen wij een correcte verrekening maken. Graag vernemen wij dan op voorhand de juiste namen. Wij sluiten deze nieuwe inschrijving af op vrijdagavond 22u00. Vergeet niet het juiste aantal burgers en soort burger opnieuw te vermelden.

Met trots melden wij jullie in primeur dat er voor beide concerten een livestream gaat worden voorzien. Wie van jullie beslist om toch van thuis uit te genieten kan dit aldus doen en kan ook tussen 18u00 en 19u30 hun Live A Life-burger komen afhalen aan onze DRIVE IN.

Volgens deze nieuwe regeling gaan de deuren open vanaf 19u00, blijven de mondmaskers verplicht en het opvolgen van de bewegwijzering behouden. Alsook vragen we de social distancing van 1,5m te respecteren tussen de verschillende sociale bubbels.

Bedankt alvast voor jullie begrip, nieuwe reply en medewerking.

Het Bestuur van Live A Life


1 Augustus

BAM

BAM is het muzikale project van Jan Haspeslagh, Brecht Claesen en Jasper Leemans.

Het Limburgse BAM heeft een allesbehalve alledaagse bezetting. Met verrassende percussie en een wervelende saxofoon steken de drie mannen populaire muziek van vroeger en nu in een nieuw jasje. Soms intieme luistermuziek, dan weer een mix van dansbare klassiekers.

Het publiek herkent nummers van Bakermat, Macklemore, David Guetta, Sting, Rihanna, The Beatles enz.. Ze speelden al meer dan 200 shows in binnen- en buitenland op de meest uiteenlopende evenementen telkens met een tevreden publiek.


Wim & Friends

Wim is de frontman van de Lummense coverbands Boulevard Vinyl en Muziek Akoestiek. Hij is een rocker pur sang maar schrikt er met Boulevard Vinyl niet van terug om ook echte fuifnummers in een stevig tempo te brengen.

Verrassend, soms eigenzinnig maar altijd opzwepend, vol enthousiasme en vooral met tonnen energie.

Deze keer brengt hij een ingetogen, eigenwijze akoestische versie.

8 Augustus

Guy Swinnen & Yves Verthongen

Akoestisch rock-duo

Dit jaar vieren The Scabs hun 40 jarig bestaan. In 1978 speelden ze immers hun eerste optreden in jeugdclub De Boemel in Scherpenheuvel. Hun verjaardag wordt uiteraard gevierd met toeters en bellen maar dat betekent niet dat frontman Guy Swinnen de laatste tijd op zijn lauweren rustte…

Na zijn opgemerkte passage bij de eerste jaargang van ’Liefde voor muziek’ bracht hij ’Dreaming for days’ uit, een akoestisch solo album dat hij opnam met onder andere Bart Buls en Yves Verthongen. Met deze laatste dook hij eerder al de kleinere theaters en muziekminnende zaaltjes van België in onder de noemer ’Songs from the attic’. Zowel het nieuwe werk als covers die in het verleden zijn pad kruisten, werden ontdaan van alle franje en kregen een arrangement aangemeten voor twee akoestische gitaren , een mondharmonica en een stem.

’We ontkleden de nummers tot in hun puurste vorm’ zegt Swinnen, ’Ze klinken een beetje zoals toen ze voor het eerst werden geschreven op een zolderkamertje’.

Bijgestaan door de minder bekende gitaarvirtuoos Yves Verthongen werkt Swinnen zich een baan door oude en nieuwere songs, eigen werk of treffend gekozen covers, intieme liedjes en popsongs en dat steeds met zijn eigen herkenbare stem en stijl.

The Scabs-erfenis wordt daarbij uiteraard ook niet uit het oog verloren !

L&M Band

U kunt het zo gek niet bedenken: de naam Louis & Maurice zeggen eigenlijk al veel!

Deze jongens spelen alles wat u wel graag hoort maar tegen niemand durft te zeggen, dit op een muzikaal eigenwijze manier en met een vette knipoog. Met twee klopt ons hart in hetzelfde ritme; dat van gepassioneerde troubadours.

Op het podium wisselen gitaren, basgitaar, accordeon, kazoo en allerhande ritme instrumenten elkaar af in een meeslepend tempo. Dit alles om de zoetgevooisde engelenstemmetjes van Louis en Maurice te ondersteunen!